God Jul önskar vi alla våra kunder - Forefront AB

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

2016-12-21

Nu nalkas jul och nyår med tid för vila, reflektion och att få umgås med nära och kära. Vi på Forefront ser tillbaks på ett händelserikt år där vi har fått möjligheten att hjälpa många nya och “gamla” kunder med Digital marknadsföring, vi är tacksamma för förtroendet och ser fram mot att fortsätta hjälpa er på allra bästa sätt.

Vi har även haft stor framgång i rekryteringen och anställt många nya kompetenta medarbetare inom bl.a SEO, SEM, Webbutveckling och projektledning.

Vi har klivit upp och blivit Premier Partner till Google vilket är ett kvitto på att vi har vanan och kunskapen att jobba med många stora konton samtidigt som vi genomgående på alla kundsegemt jobbar med en extra hög kvalité utifrån Googles uppsatta parametrar.

Från 1 mars 2017 har vi också ett kontor i Stockholm – ett komplement till våra lokaler i Uppsala som gör att vi kommer närmare många av våra kunder samtidigt som vi underlättar för vår Stockholmspersonal som idag pendlar till och från Uppsala.

Mycket har alltså hänt och vi vet redan nu att 2017 kommer bli ett minst lika händelserikt år. 🙂

Återigen, God Jul & Gott Nytt År önskar vi alla våra kunder, partners och leverantörer!

Oskar och Caroline på Forefront AB

Forefront kör igång med utbildning och seminarier inom Digital Marknadsföring!

2017-09-04

Vi välkomnar idag Oskar Alm och Caroline Halvarsson till byrån. Oskar och Carro kommer att ansvara för Forefronts affärsområde inom utbildning och seminarier av Onlinemarknadsföring.

Oskar och Carro har lång erfarenhet av Onlinemarknadsföring och att föreläsa inom ämnet, tillsammans kommer de att bilda ett föreläsningsteam hos oss där kärnan är utbildning och seminarier inom digital kommunikation, allt från trender till hur man konkret gör för att omvandla sök på nätet och besökare på hemsidan till faktiska affärer.

Oskar har i över elva års tid verkat i navet av Onlinemarknadsföring som digital strateg, SEO-specialist och utbildare. Oskar har varit en flitigt anlitad föreläsare under de senaste tio åren och har synts på mässor, företagsevents m.m runt om i landet. 

Vi ställde några snabba frågor till Oskar och Carro

Berätta lite om er själva och er bakgrund
Jag och Oskar har jobbat ihop i många år med utbildning och seminarier inom digital marknadsföring där Oskar har hållit i själva föreläsningen och jag har koordinerat logistiken kring bokningar samt följt upp intressenter som en följd av våra aktiviteter. Vi har rest runt i Sverige en hel del och utbildat inom det digitala och hur det hjälper företagare att nå ut med sitt budskap.

Idag startar vi upp en utbildningsavdelning inom Forefront vilket vi är mycket glada över att få göra. Med mycket erfarenhet i bagaget och en hel del nytänk tillsammans med all expertis inom Forefront sätter vi upp en ny föreläsningsserie “Smart Digital marknadsföring”

Beskriv konceptet ni kommer att jobba med. Och hur det är tänkt att bidra till övrig verksamhet?
Vårt bidrag är att stärka kundrelationer. Med att vara en extern länk utåt där vi förmedlar Forefronts expertis med utbildningar och föreläsningar på scener som mässor, vevent och seminarium på den svenska marknaden. Responsen vi får stärker våra kunskaper om företagares önskningar och utmaningar vilket gör oss bättre att hjälpa kunden i deras affärer.

Ni är ju relativt nya på jobbet, vad har ni på gång nu?
Nu sätter vi strukturen kring vårt arbetsschema, laddar upp för nya samarbeten där vi också har mycket kontakter sedan tidigare. Redan nu har vi en handfull inbokade seminarier under hösten. Fokus nu är att boka upp fler tillfällen under hösten men också fylla vinter/vår -18 med spännande events.

På vilka scener/sammanhang kommer vi att hitta er i höst?
Vi kommer att medverka på Mediadagen i Helsingborg den i oktober, vi har även blivit inbjudna av DIBS för att föreläsa på Lilla E-handelsdagen här i Stockholm. Även några till events med branschorganisationer kommer i november. Efter årsskiftet kommer Eventkalendern vara full!

Om någon läser det här och känner att man skulle vilja boka upp er för ett event, är det möjligt?
Absolut! Om man som företag eller organisation ska hålla i ett event där man vill få in en “digital marknadsföringstouch” i det hela så är det bara att höra av sig till mig eller Oskar. Exempelvis så kan det vara en branschorganisation som ska ha sin årliga träff för sina medlemmar, eller ett företagsevent där man bjuder in sina kunder. Även olika mässor, frukostmöten och seminarier ställer vi upp på om behov finns och i mån av tid. Möjligheterna är många så det är bara att höra av sig,
våra kontaktuppgifter finns här

Vilken utveckling inom det digitala tycker ni är mest spännande just nu?
Det kanske inte är nåt som händer just nu, utan det handlar mer om en utveckling över de senaste åren. Vi rör oss mer och mer sömlöst mellan olika plattformar, allt från mobil till platta till dator, vi som konsumenter ställer höga krav på att allt skall hänga ihop. Tittar vi på en film på Netflix via Apple-TV så räknar vi med att när jag sedan tar upp iPaden så plockar Netflix upp filmen precis där jag slutade.

Detta gäller även i vårt köpbeteende, alla olika kanaler skall hänga ihop. Detta ställer krav idag på företag att finnas på alla plattformar och ska följa konsumenterna under hela köpresan. Konkurrensen ökar men gör man sin läxa så har man alla möjligheter att ligga steget föra sina konkurrenter. Därför är det extra spännande att börja arbeta för Forefront, en byrå som verkligen sitter på kunskapen om alla olika kanaler och som har kundens affär i fokus. 

Varmt välkomna till oss på Forefront önskar vi Carro och Oskar!

Kommentera och dela
Läs in fler