Ekonomiassistent

Tack för alla ansökningar, tjänsten är tillsatt!

 

Älskar du att jobba med siffror och skapa ordning? Då har vi ett kul uppdrag att erbjuda på en digital byrå som ligger i framkant. Forefront befinner sig i en expansiv fas där vi nu behöver förstärka ekonomifunktionen och söker därför en ekonomiassistent till vårt huvudkontor i centrala Uppsala.

Tjänsten som ekonomiassistent hos Forefront ger dig en central roll inom vår ekonomiska administration. Du kommer i huvudsak att ansvara för vår kundreskontra, men för rätt person finns stora möjligheter att växa in i fler uppgifter.

Önskad kompetens
Du är en strukturerad och effektiv person, som älskar att arbeta med siffror. Du är duktig på att förstå samband och har lätt för att sätta dig in i ny programvara. Du är även nyfiken på att lära dig nya saker och söker lösningar på nya problem.

Eftersom det är ett deltidsjobb är det viktigt att du är bra på att planera för att kunna göra jobbet på ett bra sätt tillsammans med övrig personal och att du lyckas kombinera detta med dina övriga åtaganden.

Du är prestigelös och redo att ta tag där det behövs. Du tycker om nya utmaningar och mycket arbete får dig att jobba mer effektivt istället för att bli stressad.

Meriterande erfarenhet
Vi utgår ifrån att du har avklarade gymnasiestudier och att du troligtvis har pågående studier inom ekonomi eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete i någon form, reskontrahantering eller liknande.

Varaktighet: Allmän Visstidsanställning

Arbetstid: Tjänsten är på deltid 20-40% med anpassningsmöjligheter och är därför utmärkt att kombinera med studier.

Vi erbjuder dig möjligheten till en intressant roll i en spännande miljö med många värdefulla kontakter för framtiden. Vi står inför spännande förändringar både vad gäller personal och kontor, men vi kommer även fortsättningsvis att vara centralt belägna i Uppsala.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person så vänta inte för länge. Tillträde omgående med viss flexibilitet.

För ansökan och frågor:

Ansök genom att klicka på länken nedan, alternativt maila till Per Stenfeldt  per.stenfeldt@forefrontmedia.se . Vid frågor, kontakta Per via mail eller ring på 070-738 42 40

Märk ansökan: ekonomiassistent

Välkommen med din ansökan!