Stockholm City Conference Centre

Stockholm City Conference Centre  är en av norra Europas största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus – Norra Latin och Folkets Hus – och med en kapacitet för totalt 4 000 besökare.

Forefront har samarbetat med CCC sedan 2009 där vi hjälper dem med all digital marknadsföring. Vi tar regelbundet fram nya strategier som sammanfattas i en Medieplan. Vi har bl.a tillsammans med våra vårt dotterbolag Salgado tagit fram en tydlig strategi för hur CCC ska jobba med Sociala medier. Här ingick t.ex två workshops där hela ledningen var samlade.

Vi hjälper också CCC med allt SEO arbete på hemsidan. Idag har de topplaceringar på i stort sett alla viktiga sökfraser. När CCC nu har släppt sin nya hemsida så har Forefront tagit fram en ny SEO analys samt vidtagit alla de åtgärder som krävs för att inte tappa all den länkkraft som tidigare har byggts upp.

I vår roll ingår också att samverka för att allt ska flyta på så bra som möjligt mellan oss, reklambyrån och kunden vad gäller deras onlinemarknadsföring och utförandet på deras hemsida.

Vi är glada över vårt nära samarbete och ser fram mot kommande kampanjer som snart är i rullning.

Boka kostnadsfri rådgivning! Vi hör av oss inom 24h.

Andra kundcase

Forefront har genomfört hundratals uppdrag. De allra flesta av våra kunder har vi samarbetat med i åratal. Här kan ni läsa om några av de uppdrag vi har genomfört.