Bolagsgruppen_Forefront

Bolagsgrupp

Forefront ingår i mediekoncernen Forefront Media Group bestående av fyra bolag med ca 45st medarbetare där samtliga arbetar med digital marknadsföring i olika former. Forefront AB är moderbolag och huvudägare i gruppen. Nedan följer en kort beskrivning av de olika verksamheterna;

Forefront – Moderbolag och Fullservicebyrå inom Digitala medier
Forefront är en Digital Mediebyrå med fokus på granskning och analyser av digitala strategier, medieplanering, effektmätningar och konverteringsstrategier. På Forefront får du ett helhetsgrepp och en långsiktig partner för din onlinemarknadsföring. Exempel på kunder hos Forefront är Handelsbanken, Kinnarps, Livsmedelsverket, The Phone House, Läkarmissionen och IOGT-NTO.

Better Search – Expertis när det gäller optimering och konvertering genom Sökmotorer (Google Premier Partner)
Better Search är ett helägt dotterbolag till Forefront och är vår SEO & SEM byrå som ständigt strävar efter att förbättra våra kunders resultat i sökmotorerna. Better Search är utnämnd av Google till Google Premier Partner vilket borgar för de högt ställda krav på kvalité som Google ställer. Graderingen Google Premier Partner är den högsta rankingen i Googles partnerprogram. Better Search hjälper dig med tekniska analyser över din hemsida för att få den att lyfta hos sökmotorerna samt tillhandahåller löpande optimeringsarbeten för dina Adwordskampanjer. Sedan start har Better Search ökat konverteringen kraftigt för sina kunder samtidigt som de har minskat klickkostnaden med 49,5% jämfört med kundens tidigare leverantör. Det innebär att vi har frigjort medel för att ytterligare öka konverteringen. Exempel på kunder hos Better Search är Barnens Hus, Livsmedelsverket, Relita, Datumlotteriet m.fl.

Google Premier Partner

Salgado – Experter inom Sociala medier
Salgado förvärvades av Forefront 2011 och är idag våra experter på marknadsföring inom Sociala Medier och består av ett gäng hårt dedikerade personer som “andas” och “äter” social marknadsföring dygnet runt. Här erbjuder vi analyser, långsiktig rådgivning och lönsamma strategier för din marknadsföring i olika sociala kanaler såsom Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram. Salgado tillhandahåller även skräddarsydda workshops & utbildningspass på ditt företag, samt anordnar seminarier i olika forum. Dessutom är Salgado flitigt anlitade föreläsare på olika mässor, nu senast på Webbdagarna i Stockholm och E-commerse mässan i Kista. Exempel på kunder hos Salgado är Canal Digital, Länsförsäkringar och SAS Radisson.

Interactive Solutions – Expertis när det gäller Webb, banners och Landningssidor
Interactive Solutions förvärvades av Forefront 2013 och är en Webb- & designbyrå med fokus på interaktiva produktioner och lösningar. IS bygger och utvecklar kundunika och konverteringsvänliga hemsidor, appar, samt diverse mobila tjänster. IS producerar också bannermaterial och landningssidor för många av Forefronts kunder. Exempel på kunder hos Interactive Solutions är MTG, Voddler, Viasat, Dagens Industri och ComHem.