Vår Story

Forefront grundades av tre hängivna mediekonsulter. Vi hade en lång bakgrund av diverse uppdrag hos mediebyråer och olika medieleverantörer, och med en  kombinerad erfarenhet av framförallt media och kommunikation, tog vi steget att starta Forefront 2009. Visionen från start var att hjälpa företag att effektivisera sina investeringar och öka affärsnyttan inom onlinemarknadsföring.

Idag drygt 4 år senare består vi av ett 40-tal onlineexperter, vi har utvecklat många nya affärsområden, förvärvat och startat upp nya bolag m.m. Syftet har alltid varit att ligga i framkant på marknaden gällande digital marknadsföring och öka våra kunders lönsamhet genom Internet.

Marknaden går fortare och fortare och fragmenteringen inom onlinemarknadsföring är idag mycket stor med oändliga möjligheter. Vi tror därför att du som företag har stor nytta av en kunnig och långsiktig partner som kan säkerställa ett helhetsgrepp för din marknadsföring inom digitala och sociala medier med ökat ROI som resultat!

Detta har hänt:
2009 Forefront grundades
2010 Forefront flyttar in in sina nya lokaler på Västra Ågatan 24
2010 Vi växer från 4 till 8 personer
2011 Den Sociala Kommunikationsbyrån Salgado förvärvas
2011 Forefront växer ytterligare, nu är vi ca 17 personer
2012 Forefront öppnar kontor i Sthlm
2012 Forefront vinner näringslivspriset Bona Postulata i Uppsala
2013 Vi startar upp SEM & SEO bolaget Better Search Sweden AB
2013 Forefront förvärvärvar webbyrån Interactive Solutions
2013 Hyresvärden i Stockholm behöver lokalerna för annan verksamhet, Forefront flyttar ut och letar forfarande efter nytt… (någon som vet?)
2014 Nu är vi drygt 40 personer i gruppen
2014 I juni flyttar vi alla in under ett och samma tak på Kungsängsgatan 12, mitt i centrala Uppsala (just nu renoveras de till toppskick:)