Sociala Medier

De sociala kanalerna såsom Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest mfl bjuder på fantastiska möjligheter till ett strategiskt varumärkesarbete. Folk pratar om ditt varumärke på webben – vare sig du är närvarande eller inte. Vi rekommenderar att ditt företag kliver ut, lyssnar och deltar i dialogen.

Genom en relevant och väl genomtänkt närvaro på den digitala arenan tar du kontrollen. Vi skapar strategier utifrån genomarbetade analyser utförda under en längre tid. I strategin ger vi råd om hur du får fler att upptäcka din produkt och eller tjänst samt hur just du bör agera för att öka engagemanget och skapa ett positiv dialog om ditt varumärke.

Vi håller föreläsningar och arrangerar workshops där vi kan vässa kunskaperna internt på ditt företag. Behöver du hjälp med, annonsering, uppsättande av exempelvis en Facebooksida, varumärkesregistrering, design av olika plattformar så ordnar vi givetvis även det.

Det blir bäst när det är skräddarsytt – så hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för just ditt företag!